skip to Main Content

Kursus i personligt lederskab

Godt, personligt lederskab giver styrke, selvtillid og retning.
 Grundlæggende er dit personlige lederskab helt afgørende for, hvordan du har det, og det påvirker både dine nære og professionelle relationer.

Det har indflydelse på din økonomi, tryghed, dit helbred, og dit personlige lederskab er i sidste ende afgørende for, om du oplever trivsel og succes i dit liv, herunder familieliv og karriere.

Godt, personligt lederskab er ikke en medfødt evne, som nogle få heldige har fået med i DNA’en. Det er noget, du kan lære at mestre og justere med udgangspunkt i din livssituation og dine behov lige nu.

Diana Lindegaard

Personlighed i bevægelse

Du udvikler dig gennem hele livet. Desværre har mange en tendens til at låse sig fast i en statisk selvopfattelse, der i sidste ende kan blokere os istedet for at lede os dertil, hvor vi helst vil være. Den statiske tilstand levner ikke rum til de forandringer, vores personlighed gennemgår gennem livet.

Hvis dit personlige lederskab ikke er afstemt med den person du er og dét, du gerne vil, kan det gå ud over din motivation, din evne til at samarbejde og dine resultater. Måske føler du dig uinspireret, mister gennemslagskraften og evnen til at tænke nyt. Grundlæggende kan mangelfuldt personligt lederskab føre til manglende glæde, dårligt fungerende relationer, mistrivsel og derfor nedsat livskvalitet som helhed.

Med et kursus i personligt lederskab får du håndgribelige og anvendelige værktøjer til at styrke dit personlige lederskab til glæde for dig selv og dine relationer.

Et kursus i personligt lederskab er et effektivt redskab til at øge din livskvalitet og dit professionelle og personlige udbytte af livet. I langt de fleste tilfælde er det både de professionelle og private aspekter, der skal arbejdes med.

Personligt lederskab kursus ved Diana Lindegaard

God leder med større succes og bedre resultater

Vil du slå igennem som en anerkendt, inspirerende og god leder, der forstår at skabe gode resultater for dig selv og den virksomhed, du er en del af?

Har du lyst til at hvile trygt i dit professionelle lederskab uden spekulationer, tvivl og halvdårlige resultater?

Vil du være en god leder for andre mennesker?

Kursus i personligt lederskab ved Diana Lindegaard

Personligt lederskab med dig i fokus

Du og dine individuelle behov er omdrejningspunktet for forløbet. Jeg tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvor du gerne vil bevæge dig hen, og i fællesskab sammensætter vi praktiske øvelser eller refleksioner, som du træner mellem sessionerne.

Med øvelserne arbejder du helt konkret med de ting, der generer dig i din dagligdag, og du indsamler erfaringer, som vi drøfter i fællesskab. Det hele foregår i et tempo, der passer til dig. Du vil roligt, men sikkert bevæge dig mod at forstå dine behov og de blokeringer, der står i vejen for, at du er i stand til at få det fulde udbytte af dit liv.

Hver session tager 60 minutter og foregår centralt i København på Vester Voldgade 104, hvor jeg har kontor. Hvis du er interesseret i et kursus i personligt lederskab, men hellere vil tage sessionerne over telefonen eller Skype, er det også en mulighed. Det er min erfaring, at forløbet fungerer lige så godt her.

Du er en god leder

Måske er du rekrutteret som leder, fordi du har en god, faglig baggrund.

Som autentisk og resultatskabende leder skal du dog, udover din faglige viden, også have både menneskelige kompetencer og forståelse for andre menneskers individuelle trivselsparametre.

De essentielle menneskelige lederkompetencer følger dog ikke nødvendigvis med af sig selv og derfor er der næsten altid grund til justering eller måske bare finpudsning, når det gælder ledelse af andre mennesker.

Mangelfuld ledelse har generelt alt for stor indflydelse på alt for mange ledere og ansattes trivsel i arbejdslivet.

Men det behøver ikke være sådan.

Du er sikkert allerede en god leder, men vil du være endnu bedre?

Alle kan have gavn af et kursus i personligt lederskab, men det er særligt oplagt hvis du:

 •  ønsker at blive en bedre forælder og/eller leder

 •  vil være en bedre kæreste, ægtefælle eller kollega

 •  mangler retning i din karriere eller i dit liv i det hele taget

 • glemmer dig selv i relationer til andre

 • har adfærdsmønstre, du gerne vil ændre

 •  er bange for at møde afvisninger eller for at fejle

 • føler, at du har mistet kontrollen over dit eget liv

 • ønsker mere flow i karriere og/eller familieliv

 

personlig ledelse lindegaard

Med kurset lærer du blandt andet:

 • hvordan du styrer dit eget liv
 • hvordan du bliver bevidst om dine personlige behov, som er nødvendige for din trivsel
- hvordan du sætter grænser, og hvorfor det er så vigtigt
 • hvordan du opbygger og styrker dit selvværd
- hvordan du bliver mester i personligt lederskab
 • hvordan du undgår at glemme dig selv
 • hvordan du hurtigst skaber forandring
 •  hvornår du skal stole på din hjerne, dit hjerte og din mavefornemmelse
 • hemmeligheden bag flow
 • at bruge din energi konstruktivt i stedet for at modarbejde dig selv
- at turde slippe bremsen, når du gerne vil fremad

Med et kursus i personligt lederskab lærer du, hvordan du skaber sammenhæng mellem dit reelle liv og dit ideelle liv. Kontakt mig endelig på 28 83 05 32, hvis du vil vide mere om, hvordan forløbet kan hjælpe dig. 

Mange har glæde af at supplere kurset i personligt lederskab med en talenttest. Testen er et godt, konkret værktøj til at kortlægge dine menneskelige og professionelle talenter. Læs mere om testen her

Kom i gang med det samme

Vil du have styrket dit lederskab eller bare finpudset din ledelsesstil, er personlige sessioner i ledelse den hurtigste og mest effektive metode.

Ring til mig nu på:

og lad mig høre, hvem du er og hvad du godt kunne tænke dig med din lederkarriere.
Diana Lindegaard
Back To Top